Wat gebeurde er op de velden deel 2 - VVA/Spartaan

Sponsors

 
Bij het Sportpaleis zijn nu, naast het tenue, ook andere VVA/Spartaan artikelen verkrijgbaar.
Klik hier voor de VVA/Spartaan verenigingspagina
 
 

Wat gebeurde er op de velden deel 2

21 september 2020 13:00


De afgelopen twee weken zijn bij de senioren en de oudste jeugd de bekerpoules afgerond en zijn de competities begonnen. Bij de jongste jeugd waren de competities reeds begonnen.

Zaterdag 1

De Zaterdag 1 hadden in hun laatste bekerwedstrijd iets recht te zetten na de nederlaag bij Devo ’58, bij Eemboys werd met 4-0 gewonnen, doordat Devo ’58 geen fouten maakte zullen zij het bekertoernooi vervolgen.

De competitieopening was op eigen terrein tegen Pancratius, een tegenstander waar het altijd spannend tegen is. Omdat VVA/Spartaan de kansen niet benutte en Pancratius dat wel deed eindigde de wedstrijd in 1-2.

 

Zondag 1

De zondag 1 had uit de eerste bekerwedstrijden vier punten gehaald, net zoveel als Sporting Krommenie echter het doelsaldo van Krommenie was één hoger. Doordat deze ploegen beide hun laatste wedstrijd met 3-0 wonnen is Krommenie door in het bekertoernooi.

De ongeslagen reeks in het bekertoernooi werd voortgezet in de eerste competitiewedstrijd. In Haarlem werd tegenstander Geel Wit ’20 zoek gespeeld en de drie punten gingen mee naar Amsterdam (1-7). Door deze uitslag bezet VVA/Spartaan nu de eerste plaats.

 

Dames 1

De laatste bekerwedstrijd is op verzoek van de tegenstander verplaatst naar 17 oktober waardoor de dames een weekend vrij waren. Doordat Foresters hun laatste wedstrijd ook wonnen zijn zij nu al zeker van de volgende ronde en zal de wedstrijd van onze dames om des keizers baard gaan.

De eerste competitiewedstrijd werd op eigen veld tegen DVVA met 5-2 gewonnen en hiermee nemen onze dames de 3e plaats in de competitie in.

 

Zaal 1

Voor de Zaal 1 is competitie nu ook van start gegaan. De eerste wedstrijd kon geen doorgang vinden maar een week later was daar dan toch de aftrap van het seizoen. De uitwedstrijd tegen AZV werd met 2-5 gewonnen waarmee nu de 3e plaats ingenomen wordt.

 

Zaterdag 2

De laatste wedstrijd van de Zaterdag 2 in het bekertoernooi werd van HBOK met 2-4 verloren waarmee een einde komt aan het bekertoernooi.

De eerste wedstrijd van de competitie was op eigen veld tegen Sloterdijk 2, deze werd ook met 2-4 verloren waardoor VVA/Spartaan nu de laatste plaats op de ranglijst inneemt.

 

Zondag 2

Ook voor de Zondag 2 is een einde gekomen aan het bekertoernooi, de laatste wedstrijd werd met 1-5 van Roda ’23 verloren. Dit was, na twee gelijke spelen, de eerste nederlaag van het seizoen.

De eerste competitiewedstrijd voor onze jongens was een uitwedstrijd bij SVA, helaas werd deze met 4-1 verloren waardoor nu de 11e plaats wordt ingenomen.

 

Dames 2

Voor de Dames 2 zat het bekertoernooi er na twee nederlagen al op. De tegenstander, OSV, die op bezoek kwam waren met twee overwinningen en een doelsaldo van +21 zo goed als geplaatst voor de volgende ronde. Waar OSV in de eerste twee wedstrijden de dubbele cijfers bereikte hielden onze dames het op 0-9.

De eerste competitiewedstrijd van de dames was in Amsterdam Oost tegen Geuzen/MiddenMeer. Voor de eerste keer sinds de start van dit team werd er in de eerste wedstrijd een punt gehaald, 1-1. In de stand bezetten ze nu de 6e plaats.

 

Zaterdag 3

Met twee overwinningen en een wedstrijd tegen de nummer vier van de poule stond de Zaterdag 3 er zeer gunstig voor. De laatste wedstrijd bij OSV werd met 1-4 gewonnen waarmee de volgende ronde veilig werd gesteld.

Net als de drie bekerwedstrijden werd ook de eerste wedstrijd van de competitie gewonnen, 5-0 tegen Arsenal. Op doelsaldo bezet de Zaterdag 3 nu de 2e plaats in de stand.

 

Zaterdag 4

De zaterdag 4 heeft de afgelopen twee weken drie wedstrijden gespeeld. De afgelaste wedstrijd tegen Blauw Wit (W) werd midweeks ingehaald. Deze wedstrijd werd met 4-0 verloren en omdat ook de laatste bekerwedstrijd tegen Zwaluwen ’30 met 4-3 werd verloren is voor dit team de beker ten einde.

De competitie werd beter gestart met een 1-2 overwinning bij OSV zijn de eerste drie punten binnengehaald. Op basis van het doelsaldo wordt nu een 5e plaats ingenomen.

 

Zaterdag 5

De Zaterdag 5 heeft ondanks een nederlaag in de laatste wedstrijd voor de beker op doelsaldo toch de volgende ronde bereikt. De laatste wedstrijd werd op eigen veld tegen Arsenal met 2-3 verloren hiermee eindigde deze twee ploegen beide op 6 punten.

Ook de competitie werd goed gestart, de uitwedstrijd bij Vlug en Vaardig werd met 1-3 gewonnen en daardoor staat deze ploeg op de 4e plaats.

 

Zaterdag 6

De laatste bekerwedstrijd in de poule, waar alle teams op drie punten uit twee wedstrijden stonden, werd met 3-7 bij Wherevogels gewonnen. Helaas was dit niet voldoende waardoor ZOB op doelsaldo de volgende ronde heeft bereikt.

De eerste wedstrijd voor de competitie was een uitwedstrijd bij RAP, dit duel eindigde in 1-1. Dit punt zorgt ervoor dat een 4e plaats in de stand wordt ingenomen.

 

Zaterdag 7

De Zaterdag 7 won hun laatste wedstrijd thuis tegen Zuidoost United met 5-1 maar helaas was dit niet voldoende. Roda ’23 bleek met 9 punten de beste in de poule en zij zullen door gaan in het bekertoernooi.

Omdat SDW uit de competitie is moet het team nog even wachten op hun competitiestart.

 

JO19-1

Na twee overwinningen op eigen bodem stonden er voor de JO19-1 twee wedstrijden buitenshuis, in Haarlem, op het programma. De wedstrijd tegen DSS werd met 2-3 gewonnen waarna ons team alleen zonder puntverlies de koppositie innam. De tweede tegenstander was Alliance ’22 die op dat moment 2e stond met 7 punten. Nadat een 0-2 voorsprong uit handen gegeven was kon in de tweede helft de overwinning toch worden binnengesleept, 2-3. Het team neemt nu de eerste plaats in met de volle 12 punten uit 4 wedstrijden.

 

JO18-1

Er was enige onzekerheid of er een JO18-1 geformeerd kon worden vandaar dat dit team niet in de beker ingeschreven was. Nu er definitief een team was konden deze ook starten met de competitie. De eerste wedstrijd was een uitwedstrijd tegen Diemen die met 6-0 verloren ging.

 

JO17-1

Onze JO17-1 had na een gewonnen en een verloren wedstrijd nog een kleine kans op voortgang in het bekertoernooi. Daartoe diende SDZ niet te winnen van AGB en zelf moest gewonnen worden van ZSGOWMS. Dat eerste gebeurde echter VVA/Spartaan kwam niet verder dan een gelijkspel tegen ZSGOWMS waardoor drie ploegen op 4 punten eindigde. Op doelsaldo is SDZ door en eindigde VVA/Spartaan op de 3e plaats.

 

JO16-1

Na een gewonnen en een verloren wedstrijd stond de JO16-1 in de middenmoot van de hoofdklasse. De uitwedstrijd bij IJburg werd met 5-2 verloren waardoor de aansluiting werd verloren. De thuiswedstrijd tegen AFC eindigde in een gelijkspel, 1-1, waardoor VVA/Spartaan nu de 5e plaats bezet.

 

JO15-1

Omdat de bekerpoule uit slechts drie ploegen bestond was onze JO15-1 de laatste week vrij en konden ze zich gaan voorbereiden op de competitie.

De competitie begon met een thuiswedstrijd tegen Buitenboys en het werd een doelpuntrijke wedstrijd waarin de punten uiteindelijk verdeeld werden, 5-5. Deze uitslag heeft tot gevolg dat VVA/Spartaan op de 3e plaats staat.

 

JO15-2

Net als de JO15-1 was ook de JO15-2 na twee wedstrijden al klaar met de de bekerpoule, enige verschil was dat dit team wel de volgende ronde heeft bereikt.

De competitie begon ook met een thuiswedstrijd tegen een ploeg uit Almere, AS

’80. Ook hier een doelpuntrijke wedstrijd met VVA/Spartaan als winnaar, 5-4. Door deze uitslag staat de JO15-2 op een 2e plaats.

 

JO14-1

De JO14-1 speelde de laatste wedstrijd in de bekerpoule thuis tegen AFC, deze werd met 11-2 gewonnen. Dit mocht echter niet baten omdat TABA twee wedstrijden had gewonnen vervolgen zij hun pad in het bekertoernooi.

De competitie werd goed gestart, de thuiswedstrijd tegen Sporting Martinus werd met 3-2 gewonnen, waardoor deze ploeg op een gedeelde 1e plaats staat.

 

JO13-1

Voor de laatste poulewedstrijd van de beker stond onze JO13-1 op een gedeelde 1e plaats met één doelpunt voor op de concurrent. Een 13-2 zege op ZSGOWMS zorgde ervoor dat de eerste plaats en een plekje in de volgende ronde veilig werden gesteld.

De eerste wedstrijd in de competitie was een uitwedstrijd bij Sporting Martinus waar met 3-2 verloren werd.

 

JO13-2

Ook de JO13-2 stelde hun plek in de volgende ronde van de beker veilig door een overwinning op Arsenal met 5-2.

De eerste wedstrijd van de competitie wist dit team ook te winnen. In eigen huis werd Purmerend met 4-3 verslagen. Door deze uitslag staat het team 5e in de competitie

 

JO12-1

Vorige week begon het seizoen voor de JO12-1 dan eindelijk met een uitwedstrijd in en tegen Volendam. VVA/Spartaan kon het niveau niet aan en werden met 13-1 verslagen. Ook hun tweede wedstrijd, thuis tegen Swift, wisten ze niet in een overwinning om te zetten, 2-7.

VVA/Spartaan neemt op dit moment de 5e plaats in.

 

JO12-2

Ook de JO12-2 heeft het moeilijk in hun poule, vorige week werd de thuiswedstrijd tegen OFC met 2-5 verloren en deze week was AGB in eigen huis de baas, 11-2.

De JO12-2 staat momenteel 5e in de stand.

 

JO12-3

De JO12-3 zit nog steeds op hun eerste overwinning te wachten. Na het gelijke spel twee weken geleden werd bij Sloterdijk met 8-1 verloren en afgelopen week was daar aan de Laan van Spartaan de nederlaag, 4-9, tegen Pancratius.

Op dit moment staat VVA/Spartaan op een 6e plaats.

 

JO12-4

Vorige week had de JO12-4 geen lekkere week, er werd met 12-0 op eigen veld van Sloterdijk verloren. Afgelopen weekend was het team vrij vanwege het wegvallen van één van de teams in de poule.

VVA/Spartaan staat momenteel op de 5e plaats.

 

JO11-1

Na een overwinning in de eerste competitiewedstrijd werd de uitwedstrijd vorige week verloren in en tegen Purmerend. Deze nederlaag werd afgelopen weekend gerevancheerd, in Krommenie werd er met 0-11 van de plaatselijke Sporting gewonnen.

In de stand bezet VVA/Spartaan momenteel de 2e plaats achter Volendam.

 

JO11-2

Vanaf het begin van de competitie speelt de JO11-2 spannende wedstrijden, het verschil in de uitslag is nooit groot. Na in de eerste wedstrijd met 3-4 van Buitenveldert gewonnen te hebben werd vorige week op eigen veld met 5-7 van SDZ verloren. Afgelopen weekend werd met 6-5 van ZCFC gewonnen.

 

JO11-3

Vorige week speelde de JO11-3 bij SDW waar ze met 11-2 terug naar huis werden gestuurd. De wedstrijd van deze week tegen AC Amsterdam kon niet doorgaan omdat de tegenstander niet kon komen.

 

Voor de competities van de JO8, JO9 en JO10 worden door de bond geen uitslagen en standen gepubliceerd omdat de spelers hiervan in een ontwikkelfase zitten waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het speelplezier en ontwikkeling. Daarom is het niet mogelijk hier iets over te vermelden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!