VVA/Spartaan door de zomer heen - VVA/Spartaan

Sponsors

 
Bij het Sportpaleis zijn nu, naast het tenue, ook andere VVA/Spartaan artikelen verkrijgbaar.
Klik hier voor de VVA/Spartaan verenigingspagina
 
 

VVA/Spartaan door de zomer heen

27 juni 2020 9:45


Terwijl de zomer langzaam zijn intrede doet in Nederland, is dit vreemde en bijzondere seizoen ook ten einde. Een seizoen waarin COVID-19 een einde maakte aan de competities, geen eindstrijd, geen kampioenen en geen degradanten.
Nu de vakantie nadert kwamen ook weer de vragen als "wanneer sluit de vereniging?" en "wanneer kunnen we weer trainen?". Om hier duidelijkheid in te verschaffen hieronder een overzicht van de belangrijkste data

De mini's trainen tot en met 26 juni (geb. jaar 2014) en 27 juni (geb. jaar 2013).

De overige teams kunnen tot vrijdag 3 juli volgens het bekende trainingsschema trainen, uiteraard altijd in overleg met de trainer/aanvoerder.

Vanaf 6 juli zal er alleen nog op de woensdag en donderdag op de bekende tijden getraind kunnen worden. Op de overige dagen is de vereniging gesloten.

De vereniging zal vanaf 12 augustus weer geopend zijn voor trainingen van de teams. De trainingen van de mini's (Geb. jaar 2014 en 2015) zullen weer aanvangen op 9 september.

Verder zal in het weekend van 4/5 juli de laatste nieuwsbrief worden verstuurd waarin alle verdere informatie gegeven zal worden omtrent teamindelingen etc.

 

Allen een prettige vakantie en blijf gezond.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!