Bekerindeling Senioren B Categorie bekend - VVA/Spartaan

Sponsors

 
Bij het Sportpaleis zijn nu, naast het tenue, ook andere VVA/Spartaan artikelen verkrijgbaar.
Klik hier voor de VVA/Spartaan verenigingspagina
 
 

Bekerindeling Senioren B Categorie bekend

10 augustus 2019 12:45


Met het einde van de vakanties in zicht, nieuwe grasmatten voor de deur en een opgeknapte kantine begint bij menigeen het alweer te kriebelen. Als dan ook de indelingen voor het bekertoernooi bekend worden gemaakt pak je het liefst meteen je tas maar we moeten nog even geduld hebben. Wij bij VVA/Spartaan helpen julie graag in de voorbereiding daarom hier alvast voor elk team een korte voorbeschouwing op het bekertoernooi.

Bij de senioren en dames spelen alle teams (B-categorie) tegen tegenstanders die in de competitie op hetzelfde niveau spelen. De wedstrijden zullen in principe gespeeld worden in de weekenden van 31-08/01-09, 07-09/08-09 en 14-09/15-09. Uiteraard kunnen hier ten alle tijden nog wijzigingen in aangebracht worden. De wedstrijden zullen door de KNVB op 18 Augustus worden gepubliceerd.

Zaterdag 3:
De Zaterdag 3 treft in groep 1-39 drie ploegen van boven het IJ. Met de twee 3e elftallen van De Volenwijckers, sinds dit seizoen weer onder de “oude” naam waarmee DVC Buiksloot tot het verleden behoort, en Kadoelen treffen zij twee teams uit Amsterdam Noord. De poule van vier wordt gecompleteerd door DZS, De Zilveren Schapen, uit Wijdewormer.

Zaterdag 4:
In groep 2-44 komt de Zaterdag 4 twee teams uit Amsterdam West tegen, het 3e elftal van Devo ’58 en het 4e elftal van Sloterdijk. De derde tegenstander komt uit Haarlem en luistert naar de naam DSK, Door Samenspel Kampioen.

Zaterdag 5:
Groep 2-56, waar onze Zaterdag 5 in zal uitkomen, is qua geografische ligging in tweeën gedeeld. Enerzijds is daar naast ons 5e elftal ook het 10e elftal van Arsenal uit Amsterdam, anderzijds zijn daar twee ploegen uit de Haarlemmermeer, UNO 2 uit Hoofddorp en VVC 4 uit Nieuw Vennep.

Zaterdag 6:
Ons nieuwe team op de zaterdag, komende seizoen het 6e elftal treft in Groep 3-07, hoe toevallig, de jongens van onze “oude” Zaterdag 6, Jos Watergraafsmeer 11. Daarnaast treffen zij nog een ploeg uit Amsterdam Oost, TOB 3. Ook in deze groep is de vierde club er één van buiten Amsterdam, THB 2 (The Haarlem Boys) uit Haarlem.

Dames 1 hebben er dit seizoen voor gekozen niet deel te nemen aan het bekertoernooi

Dames 2:
Van de seniorenafdeling is onze Dames 2 de enige die in een volledig Amsterdamse poule hun bekerprogramma zal afwerken. In Groep 1-23 treffen zij de dames van Devo ’58 VR2, Nieuw Sloten VR1 en Swift VR2.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!