Overige poule-indelingen beker bekend - VVA/Spartaan

Sponsors

 
Bij het Sportpaleis zijn nu, naast het tenue, ook andere VVA/Spartaan artikelen verkrijgbaar.
Klik hier voor de VVA/Spartaan verenigingspagina
 
 

Overige poule-indelingen beker bekend

31 juli 2018 0:45


Naast de reeds eerder gemelde poule-indelingen van de beker voor A-categorie en jeugd is nu ook de senioren B-categorie bekend gemaakt.
Hieronder vindt je een overzicht wie er bij wie in de poule terecht zijn gekomen.
Zodra het exacte speelschema bekend is zullen we dit hier uiteraard meteen melden.

VVA/Spartaan Zaterdag 2
Op dit moment is het speelschema nog niet bekend maar het voor de jongens van de VVA/Spartaan Zaterdag 2 te hopen dat in ieder geval de wedstrijd tegen Zwaluwen ’30 2 een thuiswedstrijd wordt. Qua afstand is dit, met IVV 2 en De Dijk 2 als andere tegenstanders, de minst aantrekkelijke wedstrijd om uit te moeten spelen.

VVA/Spartaan Zaterdag 3
Net als VVA/Spartaan Zaterdag 2 heeft ook VVA/Spartaan Zaterdag 3 één tegenstander die op een aardig stukje rijden ligt, Dindua 2 is voor velen een onbekende ploeg die zijn wedstrijden in Enkhuizen afwerkt. Wat dat betreft is een uitwedstrijd bij TOB 2 en/of De Meteoor 2 een stuk aantrekkelijker.

VVA/Spartaan Zaterdag 4
In tegenstelling tot VVA/Spartaan Zaterdag 2 en Zaterdag 3 treft de Zaterdag 4 louter teams uit Amsterdam en dan nog verenigingen die in de directe nabijheid van VVA/Spartaan liggen. Met als tegenstanders AGB2, Devo ’58 2 en Arsenal 6 zal het qua afstand geen enkel probleem opleveren.

VVA/Spartaan Zaterdag 5
Voor de Zaterdag 5 is het een heel ander verhaal. Zij hebben drie tegenstanders geloot die geen van allen in Amsterdam spelen. Zij zullen hoe dan ook 1 of 2 uitwedstrijden  op afstand spelen, of dit nu bij PSZ 3 uit Zaandam, ODIN ’59 8 uit Heemskerk of bij Castricum 5 uit, je raadt het nooit, Castricum is. Hoe dan ook zal er een keer gereisd moeten worden.

VVA/Spartaan Zaterdag 7
Het nieuwste lid binnen de VVA/Spartaan Zaterdag-familie, de Zaterdag 7, speelt tegen tegenstanders van de andere kant van de coentunnel. Met Zaandam 4, OFC 3 en Zaanlandia 3 zullen zij minimaal één keer de oversteek naar het noorden moeten maken. Wij hopen in ieder geval op twee thuiswedstrijden zodat we onze nieuwste aanwinst aan het werk kunnen zien, op het veld en in de kantine.

VVA/Spartaan VR1
De dames van onze VR1 spelen ook enkel tegen tegenstanders van buiten de hoofdstad in een poule met vier teams uit verschillende plaatsen is er binnen de poule met WSV1930 VR1 (uit Wormer), DSS VR3 (uit Haarlem) en Blauw Wit VR1 (niet uit Amsterdam maar uit Westknollendam) geen ruimte voor een derby.

VVA/Spartaan VR2
Met de dames van onze VR2 is door de bond wellicht enigszins mededogen getoond na de competitie-indeling die ervoor zorgt dat onze dames veelal buiten Amsterdam opereren. Met in de beker-poule AMVJ VR1, Devo ’58 VR2 en De Meer VR2 voor de beker in de voorronde tenminste wel in Amsterdam.

Voor diegene die scherp genoeg zijn geweest is het opgevallen dat er 1 team ontbreekt en dat is de Zaterdag 6. Zij zijn vroeg in voorbereiding gegaan en hebben besloten niet aan de beker deel te nemen om nog sterker in de competitie voor de dag te komen, wij zijn benieuwd.

Wij wensen iedereen heel veel succes in het bekertoernooi maar ook hier geldt weer het is en blijft een spelletje, we heten geen Messi of Ronaldo en verdienen op het gras ons brood niet. Daarom houdt het sportief en gezellig waar en tegen wie je ook speelt, je blijft een ambassadeur van VVA/Spartaan.

Het bestuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!