Eerste bekerindelingen bekendgemaakt - VVA/Spartaan

Sponsors

 
Bij het Sportpaleis zijn nu, naast het tenue, ook andere VVA/Spartaan artikelen verkrijgbaar.
Klik hier voor de VVA/Spartaan verenigingspagina
 
 

Eerste bekerindelingen bekendgemaakt

28 juli 2018 17:30


De vakanties zijn begonnen en vele van jullie zitten lekker op het strand aan de zee, in een mooie oude stad of staan misschien wel op een Franse snelweg in de file op weg naar een mooie vakantiebestemming. Op datzelfde moment werd, in een door hittegolf overspoeld Zeist, de bekerindelingen bekend gemaakt. Hoewel nog niet alle indelingen bekend zijn volgen hier toch de indelingen van de teams die wel bekend zijn.

VVA/Spartaan zondag 1
Onze Zondag 1 reist op 2 sept af naar Zaandam voor de eerste bekerwedstrijd tegen derde klasser Hercules Zaandam. Vervolgens staat op 9 Sept de thuiswedstrijd tegen vierde klasser SV Rood-Wit Zaanstad gepland. De poulefase van de beker wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen de buren, Sloterdijk (5e klasse).

VVA/Spartaan zaterdag 1
Onze Zaterdag 1 speelt net als de zondag 1 hun eerste bekerwedstrijd op Zaanse bodem. Op 1 sept gaan zij op bezoek bij vierde klasser Zaanlandia. Op 8 september zal Sporting Andijk de lange reis vanuit de kop van Noord Holland richting Amsterdam maken waarna op 15 sept onze zaterdag 1 de ongekeerde reis dient te maken voor hun uitwedstrijd bij Opperdoes.

VVA/Spartaan JO19
Ons oudste jeugdteam krijgt in de beker te maken met hoofdklasser Swift JO19-1 en eerste klassers WV-HEDW JO19-1 en VVW JO19-1 uit Wervershoof.

VVA/Spartaan JO17
De heren van Mo Tahiri zijn gekoppeld aan 3e klasser SDZ JO17-2, het uit Wognum afkomstige bijna-naamgenoten De Spartanen (4e klasse) en het Oostzaanse OFC JO17-3 (3e klasse).

VVA/Spartaan JO15-1
De mannen van Younes Mejri komen in hun beker poule teams uit de regio tegen met Kadoelen JO15-1 (Amsterdam Noord), OSV JO15-1 (Oostzaan) en SDZ JO15-1 (Amsterdam West) is dit een poule bestaande uit louter tweede klassers. Na de poulefase kan dus een goed beeld worden gevormd waar dit team staat.

VVA/Spartaan JO15-2
Mostafa Bourbab treft met zijn jongens in de eerste wedstrijden van het seizoen met SDZ JO15-2 en de Meteoor JO15-1 twee teams die net als wij in de 2e klasse uitkomen. Daarnaast treffen zij de dames van Kadoelen JO17-1M die uitkomen in de 4e divisie.

VVA/Spartaan JO14-1
De ploeg van Sayed Moussa is ingedeeld in een volledig Amsterdam West poule. Met topklassers DCG JO14-1 en DWS JO14-1 en Hoofdklasser SDZ JO14-1 beloofd dit een zeer interessante beker poule te worden.

VVA/Spartaan JO14-2
Ook Mimoun Benayad treft met zijn team alleen 2e klassers (2 van de drie tegenstanders in de beker komen zij in de competitie ook tegen). AGB JO14-1 en SDW JO14-1 zijn zowel in de beker als in de competitie een concurrent. Daarnaast treffen zij in de beker ook nog RKDES JO14-1.

VVA/Spartaan JO13-1
Ook Fouad el Bakkali treft met zijn selectie op papier gelijkwaardige tegenstanders met VVC JO13-1 uit Nieuw Vennep, De Meer JO13-1 uit Amsterdam Oost en RAP JO13-2 (Amstelveen) bestaat deze poule volledig uit eerste klassers.

VVA/Spartaan JO13-2
Ahmet Oz en zijn boys treffen in hun poulefase teams teams uit de gelijkwaardige 4e klasse. Met AFC JO13-6, Buitenveldert JO13-4M en Sporting Martinus JO13-5 spelen zij tegen de zuidas van Amsterdam.

VVA/Spartaan JO13-2007-1
Binnen deze aparte afdeling van teams afkomstig van de JO11 9x9 competitie treft de ploeg van trainers Mo el Harti en Elvis Okanovic buurtgenoten DCG en SDZ. FC Aalsmeer is in deze poule als enige niet-Amsterdamse ploeg het buitenbeentje.

VVA/Spartaan JO12-1
De eerste uitdaging waar Anouar Dahouche in zijn eerste jaar als hoofdtrainer van de voor hem bekende ploeg voor komt te staan zijn de bekerwedstrijden tegen OFC JO12-1, SDZ JO12-3 en Kadoelen JO12-1.

VVA/Spartaan JO12-2
Trainers Bilal en Aziz beginnen dit jaar aan hun tweede seizoen met deze ploeg gezamenlijk is hun eerste opdracht de bekerpoule. Hierin komen zij SDZ JO12-6, Buitenveldert JO12-2 en SDW JO12-2 tegen.

VVA/Spartaan JO11-1
Abbas B’Lyou en de zijnen trappen het seizoen 2018-2019 af in een bekerpoule met daarin Arsenal JO11-2, Buitenveldert JO11-3 en Sporting Martinus JO11-3.

VVA/Spartaan JO11-2
Succestrainers Abdelhak en Abdelhak haalde vorig seizoen met hun team de finale van het bekertoernooi (op penalty’s werd de finale verloren). Dit jaar zullen ze dit kunststukje graag herhalen maar dan nu ook die finale winnen. De eerste hordes die genomen zullen moeten worden zijn Sporting Martinus JO11-4, DWS JO11-3 en Arsenal JO11-1.

VVA/Spartaan JO11-3
Het team van Hassan Kharfati speelt zijn bekerwedstrijden allen op Amsterdamse bodem met TOB JO11-2, SDZ JO11- 7M en SDW JO11-2 hoeven zij hoe het programma er ook uit komt te zien niet ver te reizen.

VVA/Spartaan JO10-1
Dit team treft in hun bekerpoule ook leuke tegenstanders. Met TOB JO10-1, SDW JO10-3 en Kadoelen JO10-1 blijven zij lekker in buurt.

VVA/Spartaan JO10-2
Mo el Harti, die naast de JO13-2007-1 ook dit team traint, kan voor zijn bekerpoule de auto lekker thuislaten. Alle tegenstanders in deze poule, Arsenal JO10-2, Buitenveldert JO10-4 en Blauw Wit/Beursbengels JO10-1 zouden per fiets bezocht kunnen worden.

VVA/Spartaan JO10-3
Sikko en Maarten lieten vorig seizoen bij hun debuut als jeugdtrainer veel progressie binnen hun team zien gedurende het jaar, zouden ze dit voor een 2e jaar op rij kunnen? Te beginnen bij de bekerwedstrijden tegen ZSGO/WMS JO10-3, AFC JO10-8 en SDZ JO10-8.

VVA/Spartaan JO9-1
Nog een trainer die vorig seizoen bij zijn debuut floreerde, Houssein Chentouf, behaalde knappe prestaties. Dit seizoen begint hij met zijn team met bekerwedstrijden tegen SDZ JO9-1, purmerend JO9-1 en DWS JO9-1.

VVA/Spartaan JO9-2
Met een nieuwe trainer zal de JO9-2 dit jaar moeten laten zien of ze hetzelfde kunnen als vorig jaar. In de bekerpoule treffen zij in ieder geval teams van niveau. Arsenal JO9-1, Diemen JO9-2 en WV-HEDW JO9-2 willen allen graag de volgende ronde halen.

VVA/Spartaan JO9-3
Ook Mostafa Bourbab traint twee teams binnen de vereniging, de JO9-3 is hier 1 van. Hij opent met zijn team het seizoen in de strijd om de beker tegen Hoofddorp JO9-3, Alliance ’22 JO9-3 en Geuzen/Middenmeer JO9-2.

VVA/Spartaan JO9-4
De jongens van JO9-4 treffen ook wat oude bekenden in de strijd om de beker. Ook dit team is gemotiveerd om de beker in onze kantine neer te zetten. Eerst maar eens kijken hoe de poule met SDW JO9-3, AFC JO9-7 en de Meer JO9-3 ze afgaat.

VVA/Spartaan JO8-1
Één van de “nieuwe” teams, nieuw tussen aanhalingstekens omdat de spelers al 1 of 2 jaar lid zijn maar dit seizoen voor het echie gaan spelen. Als warming up maar eens kijken hoe het voor de beker in een poule met Hercules Zaandam JO8-1, SDZ JO8-1 en KFC JO8-1 gaat.

VVA/Spartaan JO8-2
Het andere “nieuwe” team. Voor hen geldt hetzelfde als JO8-1 zij spelen dit jaar voor het eerst wedstrijden tegen andere jongens en in een echt VVA/Spartaan shirt. Ook zij beginnen met een bekerpoule en wel tegen Kadoelen JO8-1, AFC JO8-1 en SDW JO8-1, een leuke maar zware poule.

De JO8-3 is niet ingedeeld omdat er nog veel kinderen bij aanvang van de beker op vakantie zijn of net terug zijn. Diegene die er wel zijn zullen de andere twee teams in deze eerste wedstrijden aanvullen.

Wij wensen iedereen heel veel succes maar vooral veel plezier bij hun wedstrijden. Denk eraan het is en blijft een spelletje het plezier is vele malen belangrijker dan winnen, hoewel dat natuurlijk wel altijd helpt.
Voor dit seizoen verwachten wij van elke VVA/Spartaner weer sportiviteit en respect, denk er bij elke alles wat je doet aan dat de clubnaam op je borst staat en jouw acties gevolgen kunnen hebben voor de club, zowel positief als negatief.
Voor nu een hele goede vakantie kom heelhuids terug en we begroeten iedereen weer graag vanaf 20 augustus.

Het Bestuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!