Sponsors

 
Bij het Sportpaleis zijn nu, naast het tenue, ook andere VVA/Spartaan artikelen verkrijgbaar.
Klik hier voor de VVA/Spartaan verenigingspagina
 
 

Nieuws Senioren

Ontbrekende pasfoto's en e-mailadressen

24 juni 10:45  Zoals vermeld op de website en in de nieuwsbrief dient er van elke speler een digitale pasfoto in het systeem te zijn opgenomen. Zonder foto is de digitale spelerspas niet geldig en kan de betreffende speler niet spelen.meer »

2950x gelezen

Scorebordjournalistiek week 1

7 september 11:15  Wekelijks houden we jullie via een kort verslag op de hoogte van de resultaten van elk team (uitzondering zijn de teams in de categorieën JO8, JO9 en JO10 omdat deze niet gepubliceerd worden). Uiteraard kunnen we niet bij elke wedstrijd aanwezig zijn en dus doen wij ons verslag veelal op basis van alleen een uitslag…scorebordjournalistiek dus.meer »

33x gelezen

Voorbeschouwing Beker en Competitie indelingen Senioren

22 augustus 20:30  Zoals ieder jaar laten wij weer even kort ons licht schijnen op de competitie- en bekerindeling van onze seniorenteams. Uiteraard is er voor de Zaterdag 1 en Zondag 1 iets meer informatie beschikbaar over de tegenstanders en hebben zij daarom een iets uitgebreidere voorbeschouwing.meer »

96x gelezen

De trainingen gaan weer beginnen

19 augustus 9:45  Helaas maar waar de vakanties lopen weer ten einde maar dit houdt ook in dat we met z'n allen weer lekker gaan voetballen. meer »

304x gelezen

Woensdag 27 April geen trainen!!!

26 april 18:30  I.v.m. Koningsdag zijn er op woensdag 27 april geen trainingen

215x gelezen

Maandag 18 april geen trainen

18 april 8:30  I.v.m. 2e paasdag is er op maandag 18 april geen trainen.

249x gelezen

Het seizoen gaat weer beginnen!

16 augustus 15:30  Na een "bijzonder" seizoen 2020-2021 en een zomer waarin het leven langzaam weer normaal begon te worden gaat het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 van start. Laten we hopen dat ook dit weer een normaal seizoen gaat worden.meer »

733x gelezen

Competitie indeling A-categorie bekend gemaakt

12 juli 0:30  Nadat het seizoen 2019-2020 in maart werd afgebroken door de uitbraak van COVID-19 werden in het seizoen 2020-2021 slechts vier competitieronden gespeeld. Aangezien het seizoen zo kort heeft geduurd had de KNVB het zichzelf heel makkelijk kunnen maken door de indelingen van de A-categorie gelijk te houden. Bij de Zaterdag 1 is dit wel het geval waar ten opzichte van afgelopen seizoen slechts één wijziging is. Bij de Zaterdag 2 is de indeling gedeeltelijk gelijk gebleven, inclusief VVA/Spartaan zijn er vijf “blijvers” en zeven teams vervangen (veelal wel door een ander team van dezelfde verenging). De zondag 1 is verhuist van 4D naar 4E en daardoor komen ze slechts één opponent tegen die afgelopen seizoen ook op de lijst voorkomt.meer »

370x gelezen

Hemelvaartdag

10 mei 14:00  Op donderdag 13 mei is het hemelvaartdag en zal de vereniging gesloten zijn.

490x gelezen

Koningsdag

26 april 18:30  VVA/Spartaan is dinsdag 27 april ivm Koningsdag gesloten.

477x gelezen

17 Februari 2021: Velden goedgekeurd

8 februari 9:15  Vanaf vandaag kan er weer getraind worden!

836x gelezen

Officiële Winterstop

15 december 17:45  In de periode van 21 december tot 4 januari zal de vereniging in verband met de winterstop en de feestdagen gesloten zijn.meer »

672x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 3

13 oktober 22:45  Door drukte en andere beslommeringen van uw reporter is er afgelopen week even geen verslag geweest maar niet getreurd in dit deel van “wat gebeurde er op de velden” zullen we terugblikken op drie weken voetbal bij VVA/Spartaan.meer »

880x gelezen

Update Corona maatregelen

13 oktober 20:45  Op dinsdag 13 oktober zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de uitbreiding van het corona virus een halt toe te roepen. Een aantal van de nieuwe maatregelen hebben invloed op de gang van zaken bij VVA/Spartaan.meer »

863x gelezen

Corona Maatregelen

1 oktober 20:30  Op maandagavond 28 september heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze nieuwe maatregelen gaan in op 29 september 18.00 uur., De nieuwe maatregelen zullen ook van invloed zijn op het amateurvoetbal.meer »

751x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 2

21 september 13:00  De afgelopen twee weken zijn bij de senioren en de oudste jeugd de bekerpoules afgerond en zijn de competities begonnen. Bij de jongste jeugd waren de competities reeds begonnen.meer »

740x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 1

10 september 0:45  Nadat er ruim vijf maanden geen wedstrijden gespeeld konden worden was het in het weekend van 29 en 30 augustus dan eindelijk zover…de bal kon weer rollen. Hieronder kort een verslag hoe het onze teams in de eerste twee weekenden verging.meer »

695x gelezen

Competitie indelingen en programma voor B-categorie nu ook bekendgemaakt

27 augustus 16:00  Nadat enkele weken geleden de competitie-indelingen van de A-categorie reeds bekend werden gemaakt, en deze teams dus wisten wie hun opponenten in het komende seizoen zouden worden, zijn nu ook de indelingen van de B-categorie bekendgemaakt. Veel van de VVA/Spartaan teams spelen voornamelijk in Amsterdam enkele teams zullen echter vaak Amsterdam achter zich laten om hun tegenstanders te bezoeken. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende poules.meer »

916x gelezen

Bekerindeling B-categorie bekendgemaakt

16 augustus 14:45  Nadat in juli de bekerindelingen van de A-categorie bekend werden gemaakt zijn deze onlangs voor de B-categorie ook bekendgemaakt. Hieronder volgt een overzicht van de indelingen met het volledige programma zoals deze nu bekend is. Omdat de competitieindelingen pas op 21 augustus bekend worden gemaakt is er niets te zeggen over het niveau waar de teams in uitkomen.meer »

593x gelezen

Poule-indelingen A-categorie zijn bekend gemaakt!

10 juli 14:30  Na de vervroegde beëindiging van het vorige voetbalseizoen snakt een ieder weer naar wedstrijden. Het dollen in de kleedkamer, het fanatisme op elk niveau op het veld en de altijd gezellige derde helft werden gemist. Natuurlijk kan er sinds enige tijd alweer getraind worden en is ook de kantine per 1 juli weer geopend maar toch… Het is altijd anders dan die zaterdag of zondag waarbij het tenue uit de kast gehaald kan worden, de schoenen nog even opgepoetst worden en waar tijdens de rit naar de vereniging de wedstrijdspanning stijgt. Het werd allemaal gemist! Maar nu zijn daar dan, weliswaar nog 7 weken voor het echt gaat beginnen, de eerste tekenen van competitieleven. De indelingen van de A-categorie zijn vannacht door de bond bekendgemaakt. Hieronder volgen de indelingen met wat feitjes die even snel opgezocht zijn.meer »

771x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!