Sponsors

 
Bij het Sportpaleis zijn nu, naast het tenue, ook andere VVA/Spartaan artikelen verkrijgbaar.
Klik hier voor de VVA/Spartaan verenigingspagina
 
 

Nieuws Jeugd

Jeugdtoernooien 2019

23 mei 10:30  Hierbij het programma van de Jeugdtoernooien 2019meer »

572x gelezen

Teamindelingen Jeugd 2018-2019

4 juli 13:45  Het seizoen is nog maar net ten einde en de schoolvakantie is nog niet begonnen maar de (voorlopige) teamindelingen staan al klaar.meer »

1373x gelezen

Ontbrekende pasfoto's en e-mailadressen

24 juni 10:45  Zoals vermeld op de website en in de nieuwsbrief dient er van elke speler een digitale pasfoto in het systeem te zijn opgenomen. Zonder foto is de digitale spelerspas niet geldig en kan de betreffende speler niet spelen.meer »

2457x gelezen

Aanvang Mini's

19 augustus 12:00  Voor de jongste spelertjes gaat het seizoen op 6 september weer van start. Vanaf die datum kunnen kinderen geboren in 2015 en 2016 hun voetbalcarriere bij VVA/Spartaan starten.meer »

126x gelezen

Het seizoen gaat weer beginnen!

16 augustus 15:30  Na een "bijzonder" seizoen 2020-2021 en een zomer waarin het leven langzaam weer normaal begon te worden gaat het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 van start. Laten we hopen dat ook dit weer een normaal seizoen gaat worden.meer »

212x gelezen

Hemelvaartdag

10 mei 14:00  Op donderdag 13 mei is het hemelvaartdag en zal de vereniging gesloten zijn.

242x gelezen

Koningsdag

26 april 18:30  VVA/Spartaan is dinsdag 27 april ivm Koningsdag gesloten.

243x gelezen

17 Februari 2021: Velden goedgekeurd

8 februari 9:15  Vanaf vandaag kan er weer getraind worden!

527x gelezen

Officiële Winterstop

15 december 17:45  In de periode van 21 december tot 4 januari zal de vereniging in verband met de winterstop en de feestdagen gesloten zijn.meer »

431x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 3

13 oktober 22:45  Door drukte en andere beslommeringen van uw reporter is er afgelopen week even geen verslag geweest maar niet getreurd in dit deel van “wat gebeurde er op de velden” zullen we terugblikken op drie weken voetbal bij VVA/Spartaan.meer »

542x gelezen

Update Corona maatregelen

13 oktober 20:45  Op dinsdag 13 oktober zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de uitbreiding van het corona virus een halt toe te roepen. Een aantal van de nieuwe maatregelen hebben invloed op de gang van zaken bij VVA/Spartaan.meer »

565x gelezen

Corona Maatregelen

1 oktober 20:30  Op maandagavond 28 september heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze nieuwe maatregelen gaan in op 29 september 18.00 uur., De nieuwe maatregelen zullen ook van invloed zijn op het amateurvoetbal.meer »

556x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 2

21 september 13:00  De afgelopen twee weken zijn bij de senioren en de oudste jeugd de bekerpoules afgerond en zijn de competities begonnen. Bij de jongste jeugd waren de competities reeds begonnen.meer »

553x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 1

10 september 0:45  Nadat er ruim vijf maanden geen wedstrijden gespeeld konden worden was het in het weekend van 29 en 30 augustus dan eindelijk zover…de bal kon weer rollen. Hieronder kort een verslag hoe het onze teams in de eerste twee weekenden verging.meer »

524x gelezen

Competitie indelingen en programma voor B-categorie nu ook bekendgemaakt

27 augustus 16:00  Nadat enkele weken geleden de competitie-indelingen van de A-categorie reeds bekend werden gemaakt, en deze teams dus wisten wie hun opponenten in het komende seizoen zouden worden, zijn nu ook de indelingen van de B-categorie bekendgemaakt. Veel van de VVA/Spartaan teams spelen voornamelijk in Amsterdam enkele teams zullen echter vaak Amsterdam achter zich laten om hun tegenstanders te bezoeken. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende poules.meer »

705x gelezen

Bekerindeling B-categorie bekendgemaakt

16 augustus 14:45  Nadat in juli de bekerindelingen van de A-categorie bekend werden gemaakt zijn deze onlangs voor de B-categorie ook bekendgemaakt. Hieronder volgt een overzicht van de indelingen met het volledige programma zoals deze nu bekend is. Omdat de competitieindelingen pas op 21 augustus bekend worden gemaakt is er niets te zeggen over het niveau waar de teams in uitkomen.meer »

434x gelezen

Poule-indelingen A-categorie zijn bekend gemaakt!

10 juli 14:30  Na de vervroegde beëindiging van het vorige voetbalseizoen snakt een ieder weer naar wedstrijden. Het dollen in de kleedkamer, het fanatisme op elk niveau op het veld en de altijd gezellige derde helft werden gemist. Natuurlijk kan er sinds enige tijd alweer getraind worden en is ook de kantine per 1 juli weer geopend maar toch… Het is altijd anders dan die zaterdag of zondag waarbij het tenue uit de kast gehaald kan worden, de schoenen nog even opgepoetst worden en waar tijdens de rit naar de vereniging de wedstrijdspanning stijgt. Het werd allemaal gemist! Maar nu zijn daar dan, weliswaar nog 7 weken voor het echt gaat beginnen, de eerste tekenen van competitieleven. De indelingen van de A-categorie zijn vannacht door de bond bekendgemaakt. Hieronder volgen de indelingen met wat feitjes die even snel opgezocht zijn.meer »

534x gelezen

VVA/Spartaan door de zomer heen

27 juni 9:45  Terwijl de zomer langzaam zijn intrede doet in Nederland, is dit vreemde en bijzondere seizoen ook ten einde. Een seizoen waarin COVID-19 een einde maakte aan de competities, geen eindstrijd, geen kampioenen en geen degradanten. Nu de vakantie nadert kwamen ook weer de vragen als "wanneer sluit de vereniging?" en "wanneer kunnen we weer trainen?". Om hier duidelijkheid in te verschaffen hieronder een overzicht van de belangrijkste datameer »

572x gelezen

Coronavirus UPDATE

12 maart 16:45  De KNVB en gemeente hebben maatregelen getroffen in verband met het coronavirusmeer »

897x gelezen

Coronavirus

12 maart 15:30  Nu het coronavirus ook in Nederland is geconstateerd, krijgt de KNVB veelvuldig de vraag of dit gevolgen heeft voor de wedstrijden in het betaald- en amateurvoetbal. De KNVB staat in nauw contact met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn.meer »

585x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!