Sponsors

 
Bij het Sportpaleis zijn nu, naast het tenue, ook andere VVA/Spartaan artikelen verkrijgbaar.
Klik hier voor de VVA/Spartaan verenigingspagina
 
 

Nieuws Club

Woensdag 27 April geen trainen!!!

26 april 18:30  I.v.m. Koningsdag zijn er op woensdag 27 april geen trainingen

52x gelezen

Maandag 18 april geen trainen

18 april 8:30  I.v.m. 2e paasdag is er op maandag 18 april geen trainen.

47x gelezen

Het seizoen gaat weer beginnen!

16 augustus 15:30  Na een "bijzonder" seizoen 2020-2021 en een zomer waarin het leven langzaam weer normaal begon te worden gaat het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 van start. Laten we hopen dat ook dit weer een normaal seizoen gaat worden.meer »

507x gelezen

Competitie indeling A-categorie bekend gemaakt

12 juli 0:30  Nadat het seizoen 2019-2020 in maart werd afgebroken door de uitbraak van COVID-19 werden in het seizoen 2020-2021 slechts vier competitieronden gespeeld. Aangezien het seizoen zo kort heeft geduurd had de KNVB het zichzelf heel makkelijk kunnen maken door de indelingen van de A-categorie gelijk te houden. Bij de Zaterdag 1 is dit wel het geval waar ten opzichte van afgelopen seizoen slechts één wijziging is. Bij de Zaterdag 2 is de indeling gedeeltelijk gelijk gebleven, inclusief VVA/Spartaan zijn er vijf “blijvers” en zeven teams vervangen (veelal wel door een ander team van dezelfde verenging). De zondag 1 is verhuist van 4D naar 4E en daardoor komen ze slechts één opponent tegen die afgelopen seizoen ook op de lijst voorkomt.meer »

275x gelezen

Hemelvaartdag

10 mei 14:00  Op donderdag 13 mei is het hemelvaartdag en zal de vereniging gesloten zijn.

392x gelezen

Koningsdag

26 april 18:30  VVA/Spartaan is dinsdag 27 april ivm Koningsdag gesloten.

383x gelezen

17 Februari 2021: Velden goedgekeurd

8 februari 9:15  Vanaf vandaag kan er weer getraind worden!

752x gelezen

Officiële Winterstop

15 december 17:45  In de periode van 21 december tot 4 januari zal de vereniging in verband met de winterstop en de feestdagen gesloten zijn.meer »

591x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 3

13 oktober 22:45  Door drukte en andere beslommeringen van uw reporter is er afgelopen week even geen verslag geweest maar niet getreurd in dit deel van “wat gebeurde er op de velden” zullen we terugblikken op drie weken voetbal bij VVA/Spartaan.meer »

781x gelezen

Update Corona maatregelen

13 oktober 20:45  Op dinsdag 13 oktober zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de uitbreiding van het corona virus een halt toe te roepen. Een aantal van de nieuwe maatregelen hebben invloed op de gang van zaken bij VVA/Spartaan.meer »

781x gelezen

Corona Maatregelen

1 oktober 20:30  Op maandagavond 28 september heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze nieuwe maatregelen gaan in op 29 september 18.00 uur., De nieuwe maatregelen zullen ook van invloed zijn op het amateurvoetbal.meer »

676x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 2

21 september 13:00  De afgelopen twee weken zijn bij de senioren en de oudste jeugd de bekerpoules afgerond en zijn de competities begonnen. Bij de jongste jeugd waren de competities reeds begonnen.meer »

670x gelezen

Wat gebeurde er op de velden deel 1

10 september 0:45  Nadat er ruim vijf maanden geen wedstrijden gespeeld konden worden was het in het weekend van 29 en 30 augustus dan eindelijk zover…de bal kon weer rollen. Hieronder kort een verslag hoe het onze teams in de eerste twee weekenden verging.meer »

638x gelezen

Competitie indelingen en programma voor B-categorie nu ook bekendgemaakt

27 augustus 16:00  Nadat enkele weken geleden de competitie-indelingen van de A-categorie reeds bekend werden gemaakt, en deze teams dus wisten wie hun opponenten in het komende seizoen zouden worden, zijn nu ook de indelingen van de B-categorie bekendgemaakt. Veel van de VVA/Spartaan teams spelen voornamelijk in Amsterdam enkele teams zullen echter vaak Amsterdam achter zich laten om hun tegenstanders te bezoeken. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende poules.meer »

834x gelezen

Bekerindeling B-categorie bekendgemaakt

16 augustus 14:45  Nadat in juli de bekerindelingen van de A-categorie bekend werden gemaakt zijn deze onlangs voor de B-categorie ook bekendgemaakt. Hieronder volgt een overzicht van de indelingen met het volledige programma zoals deze nu bekend is. Omdat de competitieindelingen pas op 21 augustus bekend worden gemaakt is er niets te zeggen over het niveau waar de teams in uitkomen.meer »

541x gelezen

Poule-indelingen A-categorie zijn bekend gemaakt!

10 juli 14:30  Na de vervroegde beëindiging van het vorige voetbalseizoen snakt een ieder weer naar wedstrijden. Het dollen in de kleedkamer, het fanatisme op elk niveau op het veld en de altijd gezellige derde helft werden gemist. Natuurlijk kan er sinds enige tijd alweer getraind worden en is ook de kantine per 1 juli weer geopend maar toch… Het is altijd anders dan die zaterdag of zondag waarbij het tenue uit de kast gehaald kan worden, de schoenen nog even opgepoetst worden en waar tijdens de rit naar de vereniging de wedstrijdspanning stijgt. Het werd allemaal gemist! Maar nu zijn daar dan, weliswaar nog 7 weken voor het echt gaat beginnen, de eerste tekenen van competitieleven. De indelingen van de A-categorie zijn vannacht door de bond bekendgemaakt. Hieronder volgen de indelingen met wat feitjes die even snel opgezocht zijn.meer »

656x gelezen

VVA/Spartaan door de zomer heen

27 juni 9:45  Terwijl de zomer langzaam zijn intrede doet in Nederland, is dit vreemde en bijzondere seizoen ook ten einde. Een seizoen waarin COVID-19 een einde maakte aan de competities, geen eindstrijd, geen kampioenen en geen degradanten. Nu de vakantie nadert kwamen ook weer de vragen als "wanneer sluit de vereniging?" en "wanneer kunnen we weer trainen?". Om hier duidelijkheid in te verschaffen hieronder een overzicht van de belangrijkste datameer »

663x gelezen

Jan Leever overleden

14 april 18:15  Onlangs bereikte ons het droevige nieuws dat oud speler en Lid van Verdienste Jan Leever op 81 jarige leeftijd is overleden.meer »

494x gelezen

Coronavirus UPDATE

12 maart 16:45  De KNVB en gemeente hebben maatregelen getroffen in verband met het coronavirusmeer »

998x gelezen

Coronavirus

12 maart 15:30  Nu het coronavirus ook in Nederland is geconstateerd, krijgt de KNVB veelvuldig de vraag of dit gevolgen heeft voor de wedstrijden in het betaald- en amateurvoetbal. De KNVB staat in nauw contact met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn.meer »

691x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!